tools for alle

Forfattere
på tools for alle

Forfattere

Tools for alle er udviklet af ildsjæle og folk med interesse for at drive hele det åbne miljø fremad.

Mød nogle af vores forfattere her.

Tools for alle er drevet af en fælles interesse for at promovere åbne værktøjer og open source som en mulighed for at sikre større sikkerhed og handlemulighed for den enkelte.

Tools for alle er ikke støttet eller på andre måder påvirket til at skulle repræsentere et bestemt synspunkt. 

Tools for alle er skabt i et åbent fællesskab af interesserede. Du kan læse om deres baggrund og interesse her på siden. 

 

Simon Højgaard

Med både en pædagoguddannelse og en kandidat i it med fokus på e-læring og organisatorisk omstilling er det naturligt både at sætte fokus på mennesket og dets samspil med teknologi, når Simon anbefaler digitale værktøjer.

Benjamin Christensen

Kommer fra en baggrund indenfor Litteraturhistorie og multimedier  og med en stor interesse for open source og åbne standarder generelt. Benjamin arbejder til daglig med webudvikling i det offentlige.

Søren Johannessen

Søren er en af de stærkeste personer indenfor kort og GIS-området. Mange af de værktøjer vi har på Tools for Alle, der fx omhandler kort, isochrone fremstillinger, geodata med mere, er udviklet på baggrund af sparring med Søren. Tak!

Rasmus Frey

Som sekretariatschef på det danske fælles kommunale opens-source samarbejde OS2, har Rasmus en tæt kontakt til mange af de parter i Danmark der benytter, udvikler eller indkøber open source løsninger. 

Peter Leth

Er egentlig ikke stærk i hverken kodning eller brug af open source værktøjer. Men siden han i 2008 oplevede hvad Creative Commons kan gøre for folkeoplysning, samarbejde og innovation, var han solgt til det åbne.

Kontakt

Kontakt Peter Leth på 5152 2387 

Findes det – findes det åbent.

Forfattere
Tools for alle

Senest redigeret: august 2023